Τρόποι Αποστολής – Επιστροφής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

  • Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την Easy Mail για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων λόγω της κάλυψης που παρέχει ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.
  • Το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ έως 5kg.
  • Το κόστος των 5,00€ ισχύει πανελλαδικά.
  • Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 5 κιλά η αποστολή κοστίζει 5.00€ , ενώ για προϊόντα που κυμαίνονται από 5.1 κιλά και πάνω έως και 10, η αποστολή κοστίζει 10€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 €.

Ακύρωση Παραγγελίας Ακύρωση μιας παραγγελίας γίνεται αποδεκτή πριν αυτή ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή στο κατάστημα και πριν ή όταν ειδοποιηθείτε για την αποστολή της.

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

1.Σε περιπτώσει με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του katadromeas club πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας. Υπαιτιότητα του katadromeas club μπορεί να είναι, λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή

2.Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το katadromeas club είναι μόνο μεσάζων μεταξύ του πελάτη και του κατασκευαστή ή αντιπροσώπου. Συνεπώς η επιστροφή/αντικατάσταση της παραγγελίας γίνεται αποδεκτή μόνο όταν εκτιμήσω ο αντιπρόσωπος ή ο κατασκευαστής ότι τα προϊόντα είναι πράγματι ελαττωματικά. Το katadromeas club δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντω που δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του όταν αυτός δεν αποδέχεστε με την σειρά του την επιστροφή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει την αλλαγή ή την αντικατάστασή των προϊόντων που επέλεξε κατά την αγορά του και η συναλλαγή επιθυμεί να γίνει εξ αποστάσεως, τότε επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών. Το κόστος αυτό είναι ανεξάρτητο με την πολιτική χρέωσης των μεταφορικών κατά την αγορά αυτών των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής/αντικατάσταση δεν θα γίνει αποδεκτή μετά το πέρας των δεκατέσσερις (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από τον πελάτη. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα .

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατέσσερις (14) εργάσιμων ημερών τότε katadromeas club δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν εγγύησης από τον αντιπρόσωπό ή τον κατασκευαστή τους όπου σε αυτή την περίπτωσης το katadromeas club έχει ρόλο μεσολαβητή και οφείλει να εκτελέσει την απόφαση του πάροχου της εγγύησης.