Κάλτσες ALPINPRO Pro High Compress 400-5 Black

Προσφορά

Κάλτσες ALPINPRO Pro High Compress 400-5 Black

11.99

Κωδικός προϊόντος: 400-5 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Κάλτσες ALPINPRO Pro High Compress 400-5 Black

Οι κάλτσες συμπίεσης Alpin-Tec σας επιτρέπουν να ενισχύσετε την αθλητική σας απόδοση και να συντομεύσει το χρόνο αναγέννησης των μυών. Διαθέτουν την καλύτερη σταθερότητα με άνετη προσαρμογή στο πόδι για ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η βαθμιαία συμπίεση της κάλτσας AlpinTec προωθεί την κυκλοφορία του αίματος περισσότερο στην περιοχή του πέλματος και του αστραγάλου, και λιγότερο στο σημείο κάτω από το γόνατο. Ιόντα αργύρου ινών κάλτσες επιφάνεια δρουν εναντίων ένας σημαντικού αριθμού βακτηρίων και μυκήτων. Δρα ως αποσμητικό και περιορίζει τις δυσάρεστες οσμές. Οι κάλτσες έχουν σχεδιαστεί για όλο το φάσμα των αθλητικών δραστηριοτήτων και κυρίως για τρέξιμο και ποδηλασία.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά επίπεδη ραφή toe! Εξαφανίζει την ενόχληση των ραφών.
  •  Άριστη εφαρμογή στο πόδι
  •  Κλιμακωτή συμπίεση που προωθεί την κυκλοφορία του αίματος περισσότερο στην περιοχή του πέλματος και του αστραγάλου, και λιγότερο στο σημείο κάτω
    από το γόνατο.
  • Άνετα πλήρους μήκους αντιολισθητικό στρίφωμα. Εξασφαλίζει την προστασία από την ανομοιογενή επιφάνεια του πέλματος του παπουτσιού και εμποδίζει την
    κάλτσα να γλιστράει από το πόδι.
  • Nano-ασημί προσθήκη ενάντια στα βακτηρίδια, μούχλα  και οσμή
  • Ενισχυμένη ραφή σε επιλεγμένες περιοχές που ασκούνται μεγαλύτερες πιέσεις και τριβές για αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια χρόνο.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

ALPIN PRO

Χρώμα

Black

Μέγεθος

42-47

You've just added this product to the cart: