Περιγραφή

Επιχειρησιακά Γάντια Shield της Duetto Aeropelma Χακί

Επιχειρησιακά προστατευτικά γάντια με κοφτά δάχτυλα για μεγαλύτερη ευελιξία Duetto Aeropelma.
Είναι το ιδανικό γάντι για όλους εσάς που εν ώρα υπηρεσίας επιθυμείτε κάτι ασφαλές, ελαφρύ και
ευέλικτο. Για φαντάρους, σώματα ασφαλείας και γενική χρήση.

Χαρακτηριστικά:

  • Καουτσούκ (TPR) προστατεύει τις αρθρώσεις των δαχτύλων και τα δάχτυλα.
  • Λουράκι τύπου (TPR).
  • Διατηρεί τα χέρια στεγνά.
  • Διαπνέον ύφασμα.
  • Ανθεκτικό συνθετικό δέρμα στη παλάμη.
  • Γέμιση αφρώδους υλικού EVA.
  • Το γέμισμα με αφρώδες υλικό στη παλάμη, παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και των δονήσεων.

Ένα νέο σχεδιαστικά προϊόν, από την Aeropelma, έρχεται να καλύψει ακόμη μία βασική ανάγκη σας! Τα γάντια μάχης Shield έρχονται να κάνουν αυτό ακριβώς που ορίζει και το όνομα τους, έρχονται να σας ” προασπίσουν” εν ώρα καθήκοντος! Τα γάντια μάχης Shield της Aeropelma είναι το ιδανικό γάντι για όλους εσάς που εν ώρα υπηρεσίας επιθυμείτε κάτι ασφαλές, ελαφρύ και ευέλικτο.

Το θερμοπλαστικό καουτσούκ που απορροφά την πρόσκρουση είναι κολλημένο με υπερήχους στο γάντι και παρέχει ευέλικτη προστασία έναντι τραυματισμών κοινού χτυπήματος και εκδορών του δέρματος. Το μοναδικά σχεδιασμένο Shield της Aeropelma, απελευθερώνει το δείκτη σας για την ομαλή είσοδο και την κινητικότητα της σκανδάλης.

Η ειδική σχεδίαση του  ενισχύει τον αντίχειρα και το δείκτη για βελτιωμένη αντοχή στην τριβή, ενώ το ανάγλυφο σχέδιο δακτύλου βελτιώνει την αίσθηση και τη συνολική επιδεξιότητα. Το υλικό TrekDry προσφέρει δύο βασικά χαρακτηριστικά, βοηθούν το γάντι να ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα του χεριού σας αλλά και να κρατάτε τα χέρια δροσερά και άνετα. Η επένδυση στο εσωτερικό της παλάμης, απορροφά την κρούση και τους κραδασμούς όταν είστε πλήρως ενεργοποιημένοι, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την εστίασή σας.

Η Aeropelma έχει αποδείξει εδώ και 25 χρόνια πως όχι μόνο μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη αλλά και πως βασικός της στόχος είναι να συνδυάσει άνεση, ποιότητα, design και προσιτές τιμές! Τα γάντια μάχης Shield έρχονται ακόμη μία φορά να αποδείξουν τα λεγόμενα της εταιρίας!!! Κάθε ”μάχη” στη ζωή μας απαιτεί ένα βήμα.. κάντε το με την Aeropelma!

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

AEROPELMA

Χρώμα

Khaki

Μέγεθος

S, M, L, XL

You've just added this product to the cart: