Γυαλιά EDGE Hamel Βlack G15 – Μαύρα (XH61-G15-TT)

Περιγραφή

Γυαλιά EDGE Hamel Βlack G15 – Μαύρα (XH61-G15-TT)

Αυτός ο σκελετός σε μαύρη ματ απόχρωση και οι μαύροι φακοί σας προσφέρουν ένα ζευγάρι γυαλιά με κορυφαία απόδοση και φακούς μέσω των οποίων έχετε απαράμιλλες οπτικές αντιθέσεις, προστασία και ωραιότατο στιλ.

Τα γυαλιά Hamel της Edge είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για υπαίθριες δραστηριότητες. Έχουν σκελετό «ανοικτού» τύπου με μικρό βάρος. Οι φιμέ μαύροι φακοί έχουν απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο εύκαμπτος ανθεκτικός σκελετός είναι επενδυμένος από καουτσούκ και διαθέτει επιθέματα μύτης από απαλό θερμοπλαστικό υλικό. Παράλληλα ο σκελετός έχει εύκαμπτους βραχίονες στους κροτάφους εξασφαλίζοντας άνετη και αντιολισθητική εφαρμογή. Τα γυαλιά Hamel της Edge ανταποκρίνονται πλήρως στα βαλλιστικά πρότυπα MCEPS/ANSI και όντας εύχρηστα με μοντέρνο σχεδιασμό.

Φακοί G15 – Μαύροι

Οι μαύροι φακοί έχουν ανώτατης ποιότητας ευκρίνεια, αυξάνουν το επίπεδο των αντιθέσεων και βελτιώνουν τις λεπτομέρειες στο επίπεδο του εδάφους. Είναι προτιμητέοι για γενική ημερήσια χρήση. Οι φακοί G15 παρέχουν αντίθεση και ευκρίνεια όρασης διατηρώντας παράλληλα μια ουδέτερη οπτική αντίληψη. Αυτή η τεχνολογία καινοτόμησε στο σώμα αεροπορίας των Η.Π.Α. (U. S. Air Force). Παρέχει μια μεμβράνη πράσινης απόχρωσης που παράγει αντιθερμικές – ψυκτικές ιδιότητες για τα μάτια. Οι φακοί G15 είναι κατάλληλοι για χρήση σε μια ποικιλία συνθηκών έντονης φωτεινότητας. Η επιπρόσθετη μεμβράνη τύπου Vapor Shield είναι μια ασπίδα στρατιωτικών προδιαγραφών που έχει αντιθαμβωτικές ιδιότητες και χαρίζει στους φακούς αντίσταση κατά της θαμπώματος ακόμα και σε έντονες καιρικές συνθήκες. Τέλος το 15% του ορατού φωτός διαπερνά το μαύρο χρώμα των φακών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Με τον μοναδικό σκελετό σε μαύρη Matte απόχρωση και τους φιμέ γκρι φακούς, τα απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν τελειώνουν εδώ. Οι κομψοί μαύροι φακοί έχουν πιστοποιηθεί στα ίδια πρότυπα που αφορούν την ασφάλεια σε πρόσκρουση υψηλής ταχύτητας. Είναι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό υλικό, διαθέτουν μεμβράνη τριπλής επίστρωσης με αντιχαρακτικές ιδιότητες και παρέχουν δε 99.9% προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA, UVB και UVC. Τέλος έχουν υποβληθεί σε δοκιμή από ανεξάρτητα εργαστήρια για τη διασφάλιση της συμφωνίας με τα πρότυπα ANSI Z87.1+2010 και MCEPS GL-PD 10-12 βαλλιστικής στρατού Military Ballistic.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευή σύμφωνα με τα πρότυπα MCEPS/ANSI.
  • Τεχνολογία κατά του θαμπώματος Vapor Shield στρατιωτικών προδιαγραφών.
  • Επιθέματα μύτης από απαλό θερμοπλαστικό υλικό.
  • Διαθέτουν επίστρωση προστασίας κατά της χάραξης.
  • Εύκαμπτη και ανθεκτική κατασκευή από πολυμερικό υλικό.
  • Προστασία 99.9% από UVA/UVB/UVC ακτινοβολίες

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Edge Eyewear

Χρώμα

Black

Υλικό Κατασκευής

Πολυμερικό Υλικό

You've just added this product to the cart: