Άρβυλα Πυρόσβεσης HAIX Special Fighter Pro

Άρβυλα Πυρόσβεσης HAIX Special Fighter Pro

234.90267.90

Κωδικός προϊόντος: 504016 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Άρβυλα Πυρόσβεσης HAIX Special Fighter Pro

Τα πυροσβεστικά άρβυλα Special Fighter Pro του Γερμανικού οίκου Haix είναι πιστοποιημένα με το αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15090:2012 HI3 CI SRC, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ταυτόχρονα ελαφριά και είναι τύπου F2A, είναι δηλαδή ιδανικά για δασική, αστική και βιομηχανική πυρόσβεση.

Τα άρβυλα πυρόσβεσης Special Fighter Pro είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο δέρμα άριστης ποιότητας και πάχους 2.0 – 2.2 mm. Εσωτερικά είναι επενδυμένα με υδροφοβική μεμβράνη GORE® CROSSTECH®, η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα και αερισμό του ποδιού, καθώς επίσης και αυξημένη προστασία από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών μέσα στο παπούτσι. Έχουν ανθεκτική στις τριβές φόδρα η οποία παρέχει βελτιστοποιημένη κλιματική άνεση κάθε εποχή του χρόνου και είναι ιδανική για χρήση σε επαναλαμβανόμενη αλλαγή εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.

Οι εσωτερικοί ανατομικοί πάτοι τους βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση σε πολύωρη χρήση αλλά και την υγιεινή του ποδιού, προσδίδοντας χαρακτηριστικά όπως προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος σε κάθε βήμα, εξαιρετικό αερισμό χάρη στη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, ταχεία απορρόφηση της υγρασίας, υψηλή θερμική μόνωση καθώς επίσης και άριστη αντιβακτηριακή προστασία. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την τεχνολογία HAIX Vario Wide Fit System, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες (NarrowMediumWide).

Οι πυροσβεστικές μπότες Special Fighter Pro διαθέτουν τη σόλα XP017 του Γερμανικού οίκου η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά και δοκιμασμένη σε δύσκολες συνθήκες αφού είναι η ίδια σόλα που χρησιμοποιούν και οι μπότες Fire Eagle. Κατασκευασμένη από έναν ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυoυρεθάνης (PU), είναι αντιστατική, προσφέρει μόνωση από το κρύο (CI), άριστη πρόσφυση και αντιολισθητικότητα (SRC), ακόμα και σε υγρό έδαφος και πάγο, ενώ έχει υψηλές αντοχές ενάντια στα λάδια, τα καύσιμα, τις φλόγες και τη θερμότητα αφού αντέχει για 40 λεπτά σε θερμοκρασίες μέχρι 250˚C. Τέλος, ο ειδικός σχεδιασμός σε έντονο χρωματισμό διασφαλίζει την οπτική επαφή ακόμα και μέσα στους καπνούς.

Για την απαιτούμενη ασφάλεια από διάτρηση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα ή από πτώση αντικειμένων στο πόδι διαθέτει ελαφριά μεταλλική ενίσχυση κατά μήκος του πέλματος, καθώς και ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό των δαχτύλων, κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό για υψηλότερα επίπεδα προστασίας.

Οι αρβύλες πυρόσβεσης HAIX Special Fighter Pro χρησιμοποιούν διάφορες αποκλειστικές τεχνολογίες του οίκου για βέλτιστη απόδοση καθώς και άνεση κατά τη χρήση τους.

Είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τη νέα τεχνολογία HAIX AS System και το ανατομικά διαμορφωμένο εσωτερικό του παπουτσιού παρέχει βέλτιστη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών στο τόξο του πέλματος και τον αστράγαλο, αποτρέπει το σχηματισμό σημείων πίεσης και επιτρέπει στο παπούτσι να προσαρμοστεί στο σχήμα του ποδιού.

Το δέρμα τους είναι ειδικά επεξεργασμένο με την αποκλειστική τεχνολογία Sun Reflect, η οποία μειώνει την επίδραση της θέρμανσης από την ηλιακή ακτινοβολία επάνω στο δέρμα του παπουτσιού αντανακλώντας το ηλιακό φώς και διατηρώντας το πόδι δροσερό.

Η, επίσης αποκλειστική, τεχνολογία του Γερμανικού οίκου HAIX Climate System χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα έτσι ώστε να διατηρείται η συνεχής κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υποδήματος, απελευθερώνοντας την υγρασία του ποδιού σε κάθε βήμα και επιτρέποντας την εισροή φρέσκου αέρα μέσα από τις οπές εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μπότας.

Το υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος χωρίς τριβές, με κορδόνια και ενισχυμένο φερμουάρ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία αλλά και εύκολη, γρήγορη και άνετη εφαρμογή, χωρίς πιέσεις στο πόδι, για ξεκούραστη πολύωρη χρήση μέσα στη μέρα.

Χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετικά ελαφριές και κατασκευασμένες από αδιάβροχο δέρμα άριστης ποιότητας και πάχους 2.0 – 2.2 mm
 • Άριστη υδατοστεγανότητα και πρόστασία από από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών με μεμβράνη GORE® CROSSTECH®
 • Έχουν ανθεκτική στις τριβές φόδρα η οποία παρέχει βελτιστοποιημένη κλιματική άνεση κάθε εποχή του χρόνου
 • Ελαφριά, αντιστατική σόλα, ιδιαίτερα ανθεκτική στα λάδια, τα καύσιμα, τις φλόγες και τις υψηλές θερμοκρασίες (40 λεπτά σε θερμοκρασίες 250˚C)
 • Η σόλα προσφέρει μόνωση από το κρύο, άριστη πρόσφυση και αντιολισθητικότητα ακόμα και σε υγρό έδαφος και πάγο
 • Ελαφριά μεταλλική ενίσχυση κατά μήκος του πέλματος για προστασία ενάντια σε κινδύνους διάτρησης
 • Ανατομικά σχεδιασμένο προστατευτικό δαχτύλων κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό
 • Η τεχνολογία HAIX AS System παρέχει βέλτιστη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών στο τόξο του πέλματος και τον αστράγαλο
 • Η τεχνολογία Sun Reflect αντανακλά το ηλιακό φως και διατηρεί το πόδι δροσερό
 • Η τεχνολογία Climate System διατηρεί τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό, αποβάλει την υγρασία και επιτρέπει την εισροή φρέσκου αέρα
 • Υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος χωρίς τριβές, με κορδόνια και ενισχυμένο φερμουάρ
 • Είναι τύπου F2A, ιδανικές για αστική, βιομηχανική αλλά και δασική πυρόσβεση
 • Είναι πιστοποιημένες με το αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15090:2012 HI3 CI SRC
 • Iσχύει εκ του νόμου εγγύηση για 24 μήνες

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

HAIX

Χρώμα

Black

Τύπος

Άρβυλα

Κατηγορία Αδιαβροχοποίησης

WR – Στεγανό σε νερά, χημικά και αίμα

Μεμβράνη Αδιαβροχοποίησης

Gore-Tex CrossTech

Τύπος Σόλας

Καουτσούκ (Rubber) και πολυουρεθάνη (PU) – Ιδανική για κάθε έδαφος

Αντοχή σόλας σε θερμοκρασίες

HI3 – 250˚C για σαράντα (40) λεπτά τουλάχιστον

Θερμική Μόνωση Σόλας

CI (Μόνωση απο κρύο), HI3 (Μόνωση απο ζέστη)

Προστασία Δακτύλων

Συνθετικό

Προστασία Πέλματος

Μεταλλικό

Αντιστατικό

Ναι

Αντιολισθητική κλάση

SRC

Κατηγορία Ασφαλείας

F2A, Type HI3 (Αστική & Δασική Πυρόσβεση)

Μέγεθος

35 (UK 3), 36 (UK 3 1/2), 37 (UK 4), 37 (UK 4 1/2), 38 (UK 5), 39 (UK 5 1/2), 39 (UK 6), 40 (UK 6 1/2), 41 (UK 7), 41 (UK 7 1/2), 42 (UK 8), 43 (UK 8 1/2), 43 (UK 9), 44 (UK 9 1/2), 45 (UK 10), 45 (UK 10 1/2), 46 (UK 11), 47 (UK 11 1/2), 47 (UK 12), 48 (UK 12 1/2), 48 (UK 13), 49 (UK 13 1/2), 50 (UK 14), 50 (UK 14 1/2), 51 (UK 15)

Ύψος

21cm

Υλικό Κατασκευής

Αδιάβροχο δέρμα 2.0-2.2 mm

Βάρος

1150gr

You've just added this product to the cart: