Γυναικεία Ημιάρβυλα Διάσωσης HAIX NEVADA 2.0 Ws Mid

Γυναικεία Ημιάρβυλα Διάσωσης HAIX NEVADA 2.0 Ws Mid

144.90

Κωδικός προϊόντος: 620035 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Γυναικεία Ημιάρβυλα Διάσωσης HAIX NEVADA 2.0 Ws Mid

Τα νέα μποτάκια ασφαλείας Nevada 2.0 Ws Mid έχουν κατασκευαστεί από την HAIX Γερμανίας με υλικά υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC και είναι σχεδιασμένα για ξεκούραστη πολύωρη χρήση σε απαιτητικές συνθήκες όπως αυτές που καθημερινά συναντούν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες διάσωσης και έκτακτης ανάγκης.

Τα μποτάκια διάσωσης HAIX NEVADA 2.0 mid είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα υψηλής ποιότητας και πάχους 2.0-2.2 mm το οποίο είναι ειδικά επεξεργασμένο με την αποκλειστική τεχνολογία του οίκου Sun Reflect η οποία μειώνει την επίδραση της θέρμανσης από την ηλιακή ακτινοβολία επάνω στο δέρμα του παπουτσιού αντανακλώντας το ηλιακό φως και διατηρώντας το πόδι δροσερό.

Η επίσης αποκλειστική τεχνολογία του Γερμανικού οίκου HAIX Climate System που διαθέτουν τα ημιάρβυλα HAIX Nevada 2.0 Ws Mid, χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα έτσι ώστε να διατηρείται η συνεχής κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υποδήματος, απελευθερώνοντας την υγρασία του ποδιού σε κάθε βήμα και επιτρέποντας την εισροή φρέσκου αέρα μέσα από τις οπές εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μπότας.

Διαθέτουν σόλα κατασκευασμένη από έναν ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυoυρεθάνης (PU), χωρίς ίχνος μετάλλου (Metal Free), σχεδιασμένη για ενισχυμένη υποστήριξη από τα δάχτυλα έως τη φτέρνα σε κάθε βήμα και σε έδαφος κάθε μορφολογίας. Είναι αντιστατική, αποτρέπει την εισροή νερού ( WR), λαδιών και καυσίμων, παρέχει άριστη μόνωση από το κρύο (CI) και από τη ζέστη (HI), προσφέρει εξαιρετική αντιολισθητικότητα (SRC) και σταθερό πάτημα σε κάθε τύπο εδάφους ενώ αντέχει σε θερμοκρασίες έως 300˚C για 60 δευτερόλεπτα (HRO) και είναι χαρακτηρισμένη S3, παρέχει δηλαδή υψηλή προστασία από διάτρηση.

Για την απαιτούμενη ασφάλεια από διάτρηση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα ή από πτώση αντικειμένων στο πόδι, το ημιάρβυλο ασφαλείας NEVADA 2.0 Ws mid διαθέτει ενίσχυση από ελαφρύ και metal free KEVLAR κατά μήκος του πέλματος, καθώς και ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό των δαχτύλων, κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό για υψηλότερα επίπεδα προστασίας.

Οι εσωτερικοί ορθοπεδικοί πάτοι που χρησιμοποιούνται στα διασωστικά ημιάρβυλα HAIX NEVADA 2.0 Ws mid βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση σε πολύωρη χρήση αλλά και την υγιεινή του ποδιού, προσδίδοντας χαρακτηριστικά όπως προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος σε κάθε βήμα, εξαιρετικό αερισμό χάρη στη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, ταχεία απορρόφηση της υγρασίας, υψηλή θερμική μόνωση καθώς επίσης και άριστη αντιβακτηριακή προστασία.

Τα μποτάκια ασφαλείας NEVADA 2.0 mid είναι πλήρως αντιστατικά, παρέχουν ηλεκτροστατική προστασία (ESD) ενώ το υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος χωρίς τριβές με Velcro προσφέρει εύκολη, γρήγορη και άνετη εφαρμογή, χωρίς πιέσεις στο πόδι, για ξεκούραστη πολύωρη χρήση μέσα στη μέρα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την τεχνολογία HAIX Vario Wide Fit System, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες (NarrowMediumWide).

Μία νέα τεχνολογία της HAIX είναι η δυνατότητα τοποθέτησης ενός RFID chip (30 x 30 mm) στην ειδική θήκη για να μπορείτε να αναγνωρίζετε αλλά και να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία τον προστατευτικό εξοπλισμό σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Κατασκευασμένα από αδιάβροχο, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα πάχους 2.0-2.2 mm
 • Αντιστατική σόλα, metal free, κατασκευασμένη από ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυουρεθάνης
 • Προστασιά από την εισροή νερού και άριστη μόνωση από το κρύο και τη ζέστη
 • Αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 300˚C για 60 δευτερόλεπτα
 • Εξαιρετική αντιολισθητικότητα και σταθερό πάτημα σε κάθε τύπο εδάφους
 • Προστασία από διάτρηση της σόλας και ανατομικά σχεδιασμένο προστατευτικό δαχτύλων
 • Ορθοπεδικοί πάτοι για καλύτερη στήριξη του ποδιού και μεγαλύτερη άνεση σε πολύωρη χρήση
 • Είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την τεχνολογία Vario Wide Fit System
 • Τεχνολογία Sun Reflect η οποία αντανακλά το ηλιακό φως και διατηρεί το πόδι δροσερό
 • Τεχνολογία HAIX Climate System για τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι
 • Ειδικά σχεδιασμένα για ξεκούραστη πολύωρη χρήση σε απαιτητικές συνθήκες
 • Πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό πρότυπο CE EN ISO S3 HRO HI CI WR SRC
 • Iσχύει εκ του νόμου εγγύηση για 24 μήνες

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

HAIX

Χρώμα

Black

Τύπος

Hμιάρβυλα

Κατηγορία Αδιαβροχοποίησης

WR – Στεγανό σε νερά

Τύπος Σόλας

Καουτσούκ (Rubber) και πολυουρεθάνη (PU) – Ιδανική για κάθε έδαφος

Αντοχή σόλας σε θερμοκρασίες

HRO – 300˚C για εξήντα (60) δευτερόλεπτα τουλάχιστον

Θερμική Μόνωση Σόλας

CI (Μόνωση απο κρύο), HI (Μόνωση απο ζέστη)

Προστασία Δακτύλων

Συνθετικό

Προστασία Πέλματος

Συνθετικό

Αντιολισθητική κλάση

SRC

Αντιστατικό

Ναι

Κατηγορία Ασφαλείας

S3

Μέγεθος

35 (UK 3), 36 (UK 3 1/2), 37 (UK 4), 37 (UK 4 1/2), 38 (UK 5), 39 (UK 5 1/2), 39 (UK 6), 40 (UK 6 1/2), 41 (UK 7), 41 (UK 7 1/2), 42 (UK 8), 43 (UK 8 1/2), 43 (UK 9)

Ύψος

14cm

Υλικό Κατασκευής

Αδιάβροχο δέρμα 2.0-2.2 mm

Βάρος

545gr

You've just added this product to the cart: