Άρβυλα Διάσωσης HAIX Airpower XR1 S3

Άρβυλα Διάσωσης HAIX Airpower XR1 S3

239.90272.90

Κωδικός προϊόντος: 605117 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Άρβυλα Διάσωσης HAIX Airpower XR1 S3

Τα άρβυλα HAIX Airpower XR1 είναι η ιδανική επιλογή για τις υπηρεσίες διάσωσης και έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και σταθερότητα σε ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες μέσα στη μέρα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν βέλτιστα επίπεδα προστασίας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC ενώ επιτρέπουν στο χρήστη να λειτουργεί όλη την ημέρα, χωρίς να ταλαιπωρείται.

Εξωτερικά, οι αρβύλες διάσωσης Airpower XR1 είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα άριστης ποιότητας και πάχους 2,0 – 2,2 mm. Είναι ειδικά επεξεργασμένο με την τεχνολογία Sun Reflect, η οποία μειώνει την επίδραση της θέρμανσης από την ηλιακή ακτινοβολία επάνω στο δέρμα του παπουτσιού αντανακλώντας το ηλιακό φώς και διατηρώντας το πόδι δροσερό.

Διαθέτουν σόλα κατασκευασμένη από έναν ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυoυρεθάνης (PU), χωρίς ίχνος μετάλλου (Metal Free), σχεδιασμένη για ενισχυμένη υποστήριξη από τα δάχτυλα έως τη φτέρνα σε κάθε βήμα και σε έδαφος κάθε μορφολογίας. Είναι αντιστατική, αποτρέπει την εισροή νερού (WR), λαδιών και καυσίμων, παρέχει άριστη μόνωση από το κρύο (CI) και από τη ζέστη (HI), προσφέρει εξαιρετική αντιολισθητικότητα (SRC) και σταθερό πάτημα ενώ αντέχει σε θερμοκρασίες έως 300˚C για 60 δευτερόλεπτα (HRO) και είναι χαρακτηρισμένη S3, παρέχει δηλαδή υψηλή προστασία από διάτρηση.

Για την απαιτούμενη ασφάλεια από διάτρηση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα ή από πτώση αντικειμένων στο πόδι, το άρβυλο ασφαλείας Airpower XR1 διαθέτει ενίσχυση από ελαφρύ και metal free KEVLAR κατά μήκος του πέλματος, καθώς και ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό των δαχτύλων, κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό για υψηλότερα επίπεδα προστασίας.

Εσωτερικά, τα άρβυλα Airpower XR1 είναι επενδυμένα με υδροφοβική μεμβράνη GORE® CROSSTECH®, η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα και αερισμό του ποδιού, καθώς επίσης και αυξημένη προστασία από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών μέσα στο παπούτσι. Έχουν ανθεκτική στις τριβές φόδρα η οποία παρέχει βελτιστοποιημένη κλιματική άνεση κάθε εποχή του χρόνου και είναι ιδανική για χρήση σε επαναλαμβανόμενη αλλαγή εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.

Οι εσωτερικοί ορθοπεδικοί πάτοι που χρησιμοποιούνται στα διασωστικά άρβυλα HAIX Airpower XR1 βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση σε πολύωρη χρήση αλλά και την υγιεινή του ποδιού, προσδίδοντας χαρακτηριστικά όπως προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος σε κάθε βήμα, εξαιρετικό αερισμό χάρη στη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, ταχεία απορρόφηση της υγρασίας, υψηλή θερμική μόνωση καθώς επίσης και άριστη αντιβακτηριακή προστασία.

Η αποκλειστική τεχνολογία του Γερμανικού οίκου HAIX Climate System που διαθέτουν οι αρβύλες ασφαλείας Airpower XR1, χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα έτσι ώστε να διατηρείται η συνεχής κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υποδήματος, απελευθερώνοντας την υγρασία του ποδιού σε κάθε βήμα και επιτρέποντας την εισροή φρέσκου αέρα μέσα από τις οπές εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μπότας.

Τα άρβυλα ασφαλείας Airpower XR1 είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τη νέα τεχνολογία HAIX AS System και το ανατομικά διαμορφωμένο εσωτερικό του παπουτσιού παρέχει βέλτιστη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών στο τόξο του πέλματος και τον αστράγαλο, αποτρέπει το σχηματισμό σημείων πίεσης και επιτρέπει στο παπούτσι να προσαρμοστεί στο σχήμα του ποδιού.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την τεχνολογία HAIX Vario Wide Fit System, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες (NarrowMediumWide).

Το υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος χωρίς τριβές με κορδόνια και ενισχυμένο φερμουάρ προσφέρει εύκολη, γρήγορη και άνετη εφαρμογή, χωρίς πιέσεις στο πόδι, για ξεκούραστη πολύωρη χρήση μέσα στη μέρα.

Χαρακτηριστικά

 • Ιδανικές για καθημερινή και πολύωρη επαγγελματική χρήση από εργαζόμενους στις υπηρεσίες διάσωσης και έκτακτης ανάγκης
 • Κατασκευασμένες από αδιάβροχο, υδροφοβικό και διαπνέον δέρμα υψηλής ποιότητας και πάχους 2.0-2.2 mm
 • Εσωτερική επένδυση GORE® CROSSTECH® η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα και προστασία από διείσδυση χημικών και αίματος στο παπούτσι
 • Σόλα αντιστατική από ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυουρεθάνης χωρίς ίχνος μετάλλου
 • Ενισχυμένη υποστήριξη κατά μήκος του πέλματος σε κάθε βήμα και σε έδαφος κάθε μορφολογίας
 • Προστασία από την εισροή νερού, άριστη θερμική μόνωση από το κρύο και από τη ζέστη και εξαιρετική αντιολισθητικότητα
 • Ενίσχυση από KEVLAR για προστασία από διάτρηση και ανατομικά σχεδιασμένο προστατευτικό δαχτύλων
 • Ορθοπεδικοί πάτοι οι οποίοι προσφέρουν άριστη αντιβακτηριακή προστασία
 • Τεχνολογία HAIX Climate System η οποία βοηθάει στον αερισμό του ποδιού
 • Τεχνολογία HAIX AS System για βέλτιστη υποστήριξη του πέλματος και απορρόφηση κραδασμών
 • Τεχνολογία Sun Reflect η οποία μειώνει την επίδραση της θέρμανσης από την ηλιακή ακτινοβολία
 • Τεχνολογία HAIX Vario Wide System για τη ρύθμιση της άριστης εφαρμογής του υποδήματος κατά πλάτος
 • Υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος, χωρίς τριβές, με κορδόνια και ενισχυμένο φερμουάρ
 • Πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό πρότυπο για υποδήματα ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
 • Ισχύει εκ του νόμου εγγύηση για 24 μήνες

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

HAIX

Χρώμα

Black

Τύπος

Άρβυλα

Κατηγορία Αδιαβροχοποίησης

WR – Στεγανό σε νερά

Μεμβράνη Αδιαβροχοποίησης

Gore-Tex CrossTech

Τύπος Σόλας

Καουτσούκ (Rubber) και πολυουρεθάνη (PU) – Ιδανική για κάθε έδαφος

Αντοχή σόλας σε θερμοκρασίες

HRO – 300˚C για εξήντα (60) δευτερόλεπτα τουλάχιστον

Θερμική Μόνωση Σόλας

CI (Μόνωση απο κρύο), HI (Μόνωση απο ζέστη)

Προστασία Δακτύλων

Συνθετικό

Προστασία Πέλματος

Συνθετικό

Αντιολισθητική κλάση

SRC

Αντιστατικό

Ναι

Κατηγορία Ασφαλείας

S3

Μέγεθος

39 (UK 6), 40 (UK 6 1/2), 41 (UK 7), 41 (UK 7 1/2), 42 (UK 8), 43 (UK 8 1/2), 43 (UK 9), 44 (UK 9 1/2), 45 (UK 10), 45 (UK 10 1/2), 46 (UK 11), 47 (UK 11 1/2), 47 (UK 12), 48 (UK 12 1/2), 48 (UK 13), 49 (UK 13 1/2), 50 (UK 14), 50 (UK 14 1/2), 51 (UK 15)

Ύψος

19cm

Υλικό Κατασκευής

Αδιάβροχο δέρμα 2.0-2.2 mm

Βάρος

880gr

You've just added this product to the cart: