Άρβυλα Πυρόσβεσης και Διάσωσης HAIX Airpower XR91

Άρβυλα Πυρόσβεσης και Διάσωσης HAIX Airpower XR91

244.90277.90

Κωδικός προϊόντος: 605207 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Άρβυλα Πυρόσβεσης και Διάσωσης HAIX Airpower XR91

Τα άρβυλα διάσωσης και πυρόσβεσης HAIX Airpower XR91 αποτελούν τη βελτιωμένη έκδοση των ήδη αξιόπιστων άρβυλων Airpower R91 και έχουν κατασκευαστεί με τη σόλα 012 του Γερμανικού οίκου για υψηλότερες επιδόσεις και ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα προστασίας και αντοχής. Είναι πιστοποιημένα με τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα CE 0197 EN 15090:2012 HI1 CI T SRC και Type F1PA για χρήση σε επιχειρήσεις διάσωσης και πυρόσβεσης σε ανοιχτό περιβάλλον.

Η σόλα 012 είναι κατασκευασμένη από έναν ειδικό και ιδιαίτερα ανθεκτικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυoυρεθάνης (PU), είναι αντιστατική, προσφέρει μόνωση από το κρύο (CI), άριστη πρόσφυση και αντιολισθητικότητα (SRC), ακόμα και σε υγρό έδαφος και πάγο, ενώ έχει υψηλές αντοχές ενάντια στα λάδια, τα καύσιμα, τις φλόγες και τη θερμότητα αφού αντέχει για 30 λεπτά σε θερμοκρασίες μέχρι 150˚C (HI1).

Για την απαιτούμενη ασφάλεια από διάτρηση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα ή από πτώση αντικειμένων στο πόδι οι αρβύλες διάσωσης Airpower XR91 διαθέτουν ελαφριά μεταλλική ενίσχυση κατά μήκος του πέλματος, καθώς και ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό των δαχτύλων (T), κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο και ενισχυμένο με ίνες πλαστικό για υψηλότερα επίπεδα προστασίας. Επίσης, το ειδικό προστατευτικό ταρσού παρέχει αξιόπιστη προστασία του κουντεπιέ από πτώσεις αντικειμένων.

Οι μπότες πυρόσβεσης και διάσωσης Airpower XR91 είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο δέρμα άριστης ποιότητας, πάχους 2.0 – 2.2 mm και ειδικά επεξεργασμένο με την αποκλειστική τεχνολογία του οίκου HAIX Sun Reflect, η οποία μειώνει την επίδραση της θερμότητας από την ηλιακή ακτινοβολία επάνω στο δέρμα του παπουτσιού αντανακλώντας το ηλιακό φώς και διατηρώντας το πόδι δροσερό.

Εσωτερικά είναι επενδυμένες με υδροφοβική μεμβράνη GORE® CROSSTECH®, η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα και αερισμό του ποδιού, καθώς επίσης και αυξημένη προστασία από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών μέσα στο παπούτσι. Έχουν ανθεκτική στις τριβές φόδρα η οποία παρέχει βελτιστοποιημένη κλιματική άνεση κάθε εποχή του χρόνου και είναι ιδανική για χρήση σε επαναλαμβανόμενη αλλαγή εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.

Επίσης, με την τεχνολογία του Γερμανικού οίκου HAIX Climate System, η οποία χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα, διατηρείται η συνεχής κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υποδήματος, απελευθερώνοντας την υγρασία του ποδιού σε κάθε βήμα και επιτρέποντας την εισροή φρέσκου αέρα μέσα από τις οπές εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μπότας.

Οι εσωτερικοί ανατομικοί πάτοι στα άρβυλα πυρόσβεσης Airpower XR91 βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση σε πολύωρη χρήση αλλά και την υγιεινή του ποδιού, προσδίδοντας χαρακτηριστικά όπως προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος σε κάθε βήμα, εξαιρετικό αερισμό χάρη στη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, ταχεία απορρόφηση της υγρασίας, υψηλή θερμική μόνωση καθώς επίσης και άριστη αντιβακτηριακή προστασία.

Οι αρβύλες HAIX Airpower XR91 είναι σχεδιασμένες με την τεχνολογία HAIX AS System και σε συνδυασμό με το ανατομικά διαμορφωμένο εσωτερικό του παπουτσιού παρέχει βέλτιστη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών στο τόξο του πέλματος και τον αστράγαλο, αποτρέπει το σχηματισμό σημείων πίεσης και επιτρέπει στο παπούτσι να προσαρμοστεί στο σχήμα του ποδιού.

Τέλος, το υψηλής ποιότητας σύστημα δεσίματος Fast Lacing System προσφέρει εύκολη, γρήγορη και άνετη εφαρμογή, χωρίς πιέσεις στο πόδι, για ξεκούραστη πολύωρη χρήση μέσα στη μέρα ενώ σύμφωνα με την τεχνολογία HAIX Vario Wide Fit System, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες (Narrow – Medium – Wide).

Χαρακτηριστικά:

 • Αδιάβροχο δέρμα άριστης ποιότητας και πάχους 2.0 – 2.2
 • Η τεχνολογία HAIX Sun Reflect αντανακλά το ηλιακό φώς και διατηρεί το πόδι δροσερό
 • Άριστη υδατοστεγανότητα και αερισμός του ποδιού με υδροφοβική μεμβράνη GORE® CROSSTECH®
 • Τεχνολογία HAIX Climate System για τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του υποδήματος
 • Ανατομικοί εσωτερικοί πάτοι με άριστη αντιβακτηριακή προστασία
 • HAIX AS System για την βέλτιστη υποστήριξη του πέλματος και του αστραγάλου
 • Αντιστατική σόλα με υψηλά επίπεδα θερμικής μόνωσης από το κρύο και από τη ζέστη
 • Αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 150˚C για 30 λεπτά
 • Άριστη πρόσφυση και μέγιστα επίπεδα αντιολισθητικότητας
 • Υψηλές αντοχές ενάντια σε χημικά, λάδια και καύσιμα
 • Προστασία ενάντια στους κινδύνους διάτρησης με ελαφριά μεταλλική ενίσχυση κατά μήκος του πέλματος
 • Προστασία από πτώσεις αντικειμένων με ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό δαχτύλων και προστατευτικό ταρσού
 • Υψηλής ποίοτητας σύστημα δεσίματος Fast Lacing System για εύκολη, γρήγορη και άνετη εφαρμογή
 • Πιστοποιημένες στο Ευρωπαϊκό πρότυπο CE 0197 EN 15090:2012 HI1 CI T SRC
 • Πιστοποιημένες Type F1PA για χρήση σε επιχειρήσεις διάσωσης και πυρόσβεσης σε ανοιχτό περιβάλλον
 • Iσχύει εκ του νόμου εγγύηση για 24 μήνες

 

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

HAIX

Χρώμα

Black

Τύπος

Άρβυλα

Κατηγορία Αδιαβροχοποίησης

WR – Στεγανό σε νερά, χημικά και αίμα

Μεμβράνη Αδιαβροχοποίησης

Gore-Tex CrossTech

Τύπος Σόλας

Καουτσούκ (Rubber) και πολυουρεθάνη (PU) – Ιδανική για κάθε έδαφος

Αντοχή σόλας σε θερμοκρασίες

HI1 – 150˚C για τριάντα (30) λεπτά τουλάχιστον

Θερμική Μόνωση Σόλας

CI (Μόνωση απο κρύο), HI1 (Μόνωση απο ζέστη)

Προστασία Δακτύλων

Συνθετικό

Προστασία Πέλματος

Μεταλλικό

Αντιολισθητική κλάση

SRC

Αντιστατικό

Ναι

Κατηγορία Ασφαλείας

F1PA, Type HI1 (Πυρόσβεση και Τεχνική Διάσωση)

Μέγεθος

37 (UK 4 1/2), 38 (UK 5), 39 (UK 5 1/2), 39 (UK 6), 40 (UK 6 1/2), 41 (UK 7), 41 (UK 7 1/2), 42 (UK 8), 43 (UK 8 1/2), 43 (UK 9), 44 (UK 9 1/2), 45 (UK 10), 45 (UK 10 1/2), 46 (UK 11), 47 (UK 11 1/2), 47 (UK 12), 48 (UK 13), 50 (UK 14)

Ύψος

19.5cm

Υλικό Κατασκευής

Αδιάβροχο δέρμα 2.0-2.2 mm

Βάρος

962gr

You've just added this product to the cart: