Γυαλιά EDGE Blade Runner Clear – Διαφανή (SBR611)

Περιγραφή

Γυαλιά EDGE Blade Runner Clear – Διαφανή (SBR611)

Τα γυαλιά της Edge μοντέλο Blade Runner διαθέτουν έναν παραδοσιακό τετράγωνο σκελετό σε διάφανη απόχρωση με επιθετικό σχεδιασμό. Οι διάφανοι φακοί έχουν απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο εύκαμπτος ανθεκτικός σκελετός είναι επενδυμένος από καουτσούκ και διαθέτει επιθέματα μύτης από απαλό θερμοπλαστικό υλικό. Παράλληλα ο σκελετός έχει εύκαμπτους βραχίονες στους κροτάφους εξασφαλίζοντας άνετη και αντιολισθητική εφαρμογή. Τα γυαλιά Blade Runner της Edge ανταποκρίνονται πλήρως στα βαλλιστικά πρότυπα MCEPS/ANSI και όντας εύχρηστα με μοντέρνο σχεδιασμό.

Φακοί Clear – Διαφανείς

Οι διάφανοι φακοί είναι η κλασσική επιλογή στα γυαλιά ασφάλειας. Παρέχουν την μέγιστη φωτεινότητα καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και σε περιβάλλον με χαμηλές συνθήκες φωτεινότητας. Η επιπρόσθετη μεμβράνη τύπου Vapor Shield είναι μια ασπίδα στρατιωτικών προδιαγραφών που έχει αντιθαμβωτικές ιδιότητες και χαρίζει στους φακούς αντίσταση κατά της θαμπώματος ακόμα και σε έντονες καιρικές συνθήκες. Τέλος το 85% του ορατού φωτός διαπερνά τη διάφανη απόχρωση των φακών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Με τον μοναδικό σκελετό σε μαύρη Matte απόχρωση και τους διάφανους φακούς, τα απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν τελειώνουν εδώ. Οι κομψοί διάφανοι φακοί έχουν πιστοποιηθεί στα ίδια πρότυπα που αφορούν την ασφάλεια σε πρόσκρουση υψηλής ταχύτητας. Είναι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό υλικό και είναι διαθέτουν μεμβράνη τριπλής επίστρωσης με αντιχαρακτικές ιδιότητες και παρέχουν δε 99,9% προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA, UVB, και UVC. Τέλος έχουν υποβληθεί σε δοκιμή από ανεξάρτητα εργαστήρια για τη διασφάλιση της συμφωνίας με τα πρότυπα ANSI Z87.1+2010 και MCEPS GL-PD 10-12 βαλλιστικής στρατού Military Ballistic.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευή σύμφωνα με τα πρότυπα MCEPS/ANSI.
  • Τεχνολογία κατά του θαμπώματος Vapor Shield στρατιωτικών προδιαγραφών.
  • Διαθέτουν τριπλή επίστρωση μεμβράνης για προστασία κατά της χάραξης.
  • Εύκαμπτη και ανθεκτική κατασκευή από πολυμερικό υλικό.
  • Προστασία 99.9% από UVA/UVB/UVC ακτινοβολίες.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Edge Eyewear

Χρώμα

Clear

Υλικό Κατασκευής

Πολυμερικό Υλικό

You've just added this product to the cart: