Γυαλιά EDGE Dragon Fire Clear – Διαφανή (XDF611)

Περιγραφή

Γυαλιά EDGE Dragon Fire Clear – Διαφανή (XDF611)

Τα γυαλιά Dragon Fire της Edge είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για υπαίθριες δραστηριότητες. Έχουν σκελετό “ανοικτού” τύπου με μικρό βάρος. Οι διάφανοι φακοί έχουν απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο εύκαμπτος ανθεκτικός σκελετός είναι επενδυμένος από καουτσούκ και διαθέτει επιθέματα μύτης από απαλό θερμοπλαστικό υλικό. Παράλληλα ο σκελετός έχει εύκαμπτους βραχίονες στους κροτάφους εξασφαλίζοντας άνετη και αντιολισθητική εφαρμογή. Τα γυαλιά Dragon Fire της Edge ανταποκρίνονται πλήρως στα βαλλιστικά πρότυπα MCEPS/ANSI και όντας εύχρηστα με μοντέρνο σχεδιασμό.

Φακοί Clear – Διαφανείς

Οι φακοί αποτελούνται από ένα κομμάτι χωρίς πλαίσιο, καθιστώντας τα πλέον κατάλληλα για σκοποβολή. Οι διάφανοι φακοί είναι η κλασσική επιλογή στα γυαλιά ασφάλειας. Παρέχουν αντίθεση και ευκρίνεια όρασης διατηρώντας παράλληλα μια ουδέτερη οπτική αντίληψη. Αυτή η τεχνολογία καινοτόμησε στο σώμα αεροπορίας των Η.Π.Α. (U. S. Air Force). Παρέχει μια μεμβράνη πράσινης απόχρωσης που παράγει αντιθερμικές – ψυκτικές ιδιότητες για τα μάτια. Οι φακοί είναι κατάλληλοι για χρήση σε μια ποικιλία συνθηκών χαμηλής φωτεινότητας. Η επιπρόσθετη μεμβράνη τύπου Vapor Shield είναι μια ασπίδα στρατιωτικών προδιαγραφών που έχει αντιθαμβωτικές ιδιότητες και χαρίζει στους φακούς αντίσταση κατά της θαμπώματος ακόμα και σε
έντονες καιρικές συνθήκες. Τέλος το 85% του ορατού φωτός διαπερνά τους φακούς.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Με τον μοναδικό σκελετό μαύρης απόχρωσης και τους διάφανους φακούς, τα απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν τελειώνουν εδώ. Οι κομψοί φακοί έχουν πιστοποιηθεί στα ίδια πρότυπα που αφορούν την ασφάλεια σε πρόσκρουση υψηλής ταχύτητας. Είναι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό υλικό, διαθέτουν μεμβράνη τριπλής επίστρωσης με αντιχαρακτικές ιδιότητες και παρέχουν 99.9% προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA, UVB και UVC. Τέλος έχουν υποβληθεί σε δοκιμή από ανεξάρτητα εργαστήρια για τη διασφάλιση της συμφωνίας με τα πρότυπα ANSI Z87.1+2010 και MCEPS GL-PD 10-12 βαλλιστικής στρατού Military Ballistic.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευή σύμφωνα με τα πρότυπα MCEPS/ANSI.
  • Τεχνολογία κατά του θαμπώματος Vapor Shield στρατιωτικών προδιαγραφών.
  • Επιθέματα μύτης από απαλό θερμοπλαστικό υλικό.
  • Διαθέτουν επίστρωση προστασίας κατά της χάραξης.
  • Εύκαμπτη και ανθεκτική κατασκευή από πολυμερικό υλικό.
  • Προστασία 99.9% από UVA/UVB/UVC ακτινοβολίες

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Edge Eyewear

Χρώμα

Clear

Υλικό Κατασκευής

Πολυμερικό Υλικό

You've just added this product to the cart: